Heb je vragen? Wij hebben antwoorden.

Duidelijke vragen leveren de beste antwoorden op. Hoe specifieker jouw vragen zijn, hoe beter wij ze kunnen beantwoorden.

Thecreators BV

Hier kan je ons vinden

Office
Krakeleweg 39, 8000 Brugge, 2nd floor.

Zo kan je ons bereiken

Bellen of Whatsapp
+32 497 383 197

E-mail
info@thecreators.be

INFORMATIE

JOUW BERICHT

Veelgestelde vragen

Meteen de meest gestelde vraag! En tevens een van de lastigste om concreet te beantwoorden.

De uiteindelijke investering voor het laten bouwen van je nieuwe website hangt van diverse factoren af, met name het budget dat je beschikbaar hebt gesteld voor de website.

Wil je een eenvoudige website die fungeert als je digitale brochure, of streef je naar een geavanceerde marketingmachine die leads genereert voor je diensten? Overweeg je een bescheiden webwinkel of eerder een uitgebreide e-commerce oplossing?

Elke website is op maat gemaakt, en het niveau van denk- en bouwwerk kan aanzienlijk verschillen. Daarom ontvangen we graag informatie over je budget voor het webdesignproject alvorens we een offerte opstellen.

Met kennis van je budget kunnen we aangeven welke van je wensen binnen dat budget haalbaar zijn, en welke niet. Via dit formulier kan je gratis een indicatie krijgen voor jouw project

De website wordt gebouwd door The Creators. We zijn een klein maar competent team, hoewel we compact zijn in omvang, weerhoudt ons dat niet om unieke projecten te realiseren voor kleine en grote bedrijven.

Ja, we kunnen zeker je bestaande website aanpassen, upgraden of aanvullen met nieuwe functies om te voldoen aan je wensen of uitdagingen. We zullen jouw specifieke wensen bespreken en een passende oplossing bieden.

Toch is het soms goedkoper om opnieuw te beginnen dan een bestaande website te redesignen. Dit is uiteraard geen belofte, we bekijken dit per project en geven een open en eerlijk advies.

In eerste instantie starten we het project met een uitgebreide intake. Tijdens dit gesprek maken we kennis met de waarden en normen van jouw bedrijf. Dit zorgt ervoor dat we bij aanvang van de ontwerpfase geen misplaatste ontwerpen uitwerken. 

De tweede stap is de opstart van het ontwerp van de website, alle ontwerpen worden uitgewerkt in Figma. We starten met een wireframe zodat er verdeling van de inhoud duidelijk is, vervolgens vullen we alle ontwerpen aan met de aangeleverde teksten en foto’s.

Eens de wireframes volledig zijn zetten we deze om naar unieke webontwerpen die later te bezichtigen zijn in een prototype, dit is een niet-functionele voorstelling van de website en het acties die men kan uivoeren op de website. 

Vanaf het prototype goedgekeurd is ontwikkelen we alle ontwerpen in een CMS naar voorkeur, vaak is dit WordPress, Craft CMS of Webflow. Afhankelijk van het project en de schaal waarop de klant opereert adviseren we de klant in het kiezen van de juiste CMS.

In tegenstelling tot veel andere webdesigners of bureau’s die websites maken geven wij toegang tot alle ontwerpen zonder meerprijs of “fee” van overdracht. Je hebt reeds geïnvesteerd in een nieuwe website, dan moet je niet bijbetalen voor toegang te hebben tot lettertypes, grafische vormgeving of andere relevante elementen.

Het is vanzelfsprekend dat dit niet misbruikt wordt, maar eerder gebruikt wordt. 

Wij onderscheiden ons door oprecht betrokken te zijn in het project. Doordat wij een klein team zijn met grote ideeën en doelen, kunnen wij inzichten bieden waar vaak geen aandacht aan geschonken wordt bij grotere agencies. 

We behandelen onze klanten niet als een nummer, maar eerder als een partner waarmee we een lange termijnsamenwerking mee aangaan.

Absoluut! We maken handleidingen in PDF voor alle acties dat je wenst uit te voeren, maar we voorzien ook een live opleiding van 2-4u waarbij alles vragen worden beantwoord en alle kennis wordt overgedragen.

Voor uitgebreide aanpassingen is het aangeraden om ons te contacteren om dit uit te voeren daar er vakkennis benodigd is bepaalde zaken uit te voeren.